To order now call: 0744678764
Shopping Cart
Shopping Cart

Product categories

Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SSM&SIU S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

 Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

 Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

Scopul acestui site este de a ne desfășura activitatea comercială în calitate de furnizor de produse naturale din fructe de pădure.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. 

Vizitarea și achiziționarea produselor implică citirea cu atenție și acceptarea termenilor și condițiilor prezentate, ceea ce reprezintă înțelegerea dintre părți (contractul).

Întregul conținut al site-ului www.ursuldinardeal.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mail-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea SSM&SIU S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SSM&SIU S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

SSM&SIU SRL oferă utilizatorului acces limitat pe site-ul www.ursuldinardeal.ro și nu îi atribuie acestuia drepturi asupra conținutului. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

 Domeniul ursuldinardeal.ro este deținut de către SSM&SIU S.R.L. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă, este interzisă și se pedepsește conform legii.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

 Produsele prezentate pe www.ursuldinardeal.ro sunt produse și comercializare de SSM&SIU S.R.L, colaboratorii și furnizorii săi. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Definiții

  1. Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică ce plasează o comandă

  2. Vânzător: în acest caz societatea comercială  SSM&SIU SRL

  3. Produse și servicii: orice produs sau serviciu menționat în comanda ce urmează a fi furnizat cumpărătorului de către vânzător

  4. Comanda: documentul ce reprezintă comunicarea dintre vânzător și cumpărător prin care vânzătorul e de acord să livreze produsele și serviciile, iar cumpărătorul își dă acordul de a primi aceste produse și servicii și de a efectua plata acestora.

Politica de vânzare

Prin plasarea unei comenzi, cumpărătorul este în acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară activitatea (telefonic, e-mail).

Confirmarea comenzii de către vânzător, implică o acceptare a termenilor comenzii. Finalizarea comenzii este realizată printr-o confirmare telefonică sau electronică din partea vânzătorului către cumpărător. O comandă neconfirmată nu este considerată având valoarea unui contract.

Cumpărătorul trebuie să îi furnizeze vânzătorului informații adevărate, corecte, actuale și complete.

În situația în care vânzătorul primește informații eronate referitoare la facturarea și livrarea produselor, acesta nu se constituie responsabil pentru neonorarea comenzii la timp.

Politica de plată

Toate informațiile referitoare la vânzare sunt specificate în comandă (preț, modalitate de plată și termenul de plată) . Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Modalitățile de plată sunt ramburs și transfer bancar O.P.

Politica de livrare

Comenzile vor fi livrate în limita stocului disponibil, după ce acestea au fost confirmate de către SC SSM&SIU S.R.L

Livrarea produselor se va realiza prin intermediul firmelor de curierat cu care există o colaborare.

În cazul în care termenele de livrare nu pot fi respectate, vânzătorul este obligat să anunțe cumpărătorul de termenul de finalizare a livrării.

Ambalarea corespunzătoare și transmiterea documentelor însoțitoare sunt asigurate de către vânzător. Acesta se descarcă de responsabilitatea sau riscurile asociate cu produsele în momentul predării acestora către firma de curierat.

Politica de returnare

Produsele achiziționate de pe site-ul www.ursuldinardeal.ro nu pot fi returnate.

Sesizări 

Toți utilizatorii au dreptul să adreseze plângeri și reclamații cu privire atât la prelucrarea datelor cu caracter personal, cât și referitor la produsele recepționate. Toate solicitările vor fi prelucrate în timp util. Pentru orice sesizare, rugăm utilizatorii site-ului să ne contacteze la adresa de email sesizari@ssm-siu.ro

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie sa anunțați imediat administratorul site-ului. SC SSM&SIU S.R.L nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

 Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.ursuldinardeal.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizatori și administratorii SC SSM&SIU S.R.L . sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

AdministratorulSC SSM&SIU S.R.L își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.ursuldinardeal.ro.  în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Alte prevederi

Vânzătorul nu se consideră răspunzător pentru pierderea produselor după ce acestea au fost livrate cumpărătorului și nici pentru eventualele daune suferite de către cumpărător sau o terță parte, rezultate din utilizarea produselor.

În cazul unui eveniment de forță majoră, niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor contractuale.

Prezentul document se supune legii din România. Eventualele litigii apărute între cele două părți se vor soluționa fie pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, fie de către instanțele judecătorești române competente.

 Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email sesizari@ssm-siu.ro

Most visited